אלסיבוני חזר מרומניה דלוק על ירוק. בארץ, הוא אומר, אין דברים כאלה
אריאל אלסיבוני
27/09/10
ביום חורפי לאחר גשמי הברכה, מיד שהשמש הפציעה, העמסנו את ההוסברג 390 מאחורי הדיפנדר ויצאנו לשטח לבחון את אופנוע האנדורו היקר בישראל. החלטנו כי נבחן אותו בעיניים ובידיים של מטייל בשטח אבל כמובן בשטח שמתאים לאופנוע אנדורו – כלומר, בוץ, סלעים רטובים, גזעי עצים וטיפוסים וירידות בזוויות חדות. לא התאפקנו, ובעיקר רצינו לנשום קצת... וגם נתנו בגז על השבילים הישרים וקצת גם על אספלט.
Ofer Ogash
14/08/10
תראו מה עושה מנצח דקאר 2010 במשאיות בזמנו החופשי. (כולל סרטון וידיאו)
עופר אדר
20/06/10
מצודה, יער, תפאורה ירוקה, זה לא באירופה, זה כאן וזה משלנו. המרוץ השביעי של העונה באליפות ישראל גילה לנו את רובין הוד החדש, למעשה היו שם כמה
בועז קורפל
16/04/10
סדרת ה- champions של KTM, המנשא המיוחד שיחליף את ''העגלה'' ויחסוך לנו הרבה כסף וכאב ראש, משקף מיוחד להגנה מירבית על עיני הרוכב, מיגון חדש לאופנועי השטח מיוחד למקומות הרגישים, מבצע מיוחד על אופנועי השטח של קמור רכב.
אתר השטח הישראלי
26/08/09
תעניק תמיכה לרוכבים בעונות 2010-2011, אבל לא תחזור לתחרות כקבוצה רישמית
עופר אדר
04/08/09
שינוי נוסף של התקנות, אמור לסלול את חזרתה של היצרנית האוסטרית לראלי 2010
עופר אדר
18/07/09
ההודעה באה בעקבות החלטת המארגים להגביל את נפח מנועי האופנועים המתחרים בראלי ל-450 סמ''ק בלבד
עופר אדר
07/06/09
מתן ניר, אלוף ישראל ברכיבה על טרקטורונים, היה הנציג הישראלי הראשון למרוץ ה-GNCC בארה"ב, הליגה המקצוענית הבכירה בעולם. במרוץ שהסתיים השבוע, הגיע ניר למקום ה-16 המכובד מבין עשרות רוכבי הטרקטורונים הנחשבים לטובים בעולם
אתר השטח הישראלי
07/04/09
אני מתנשף, הדופק ב-190, מנסה בשארית כוחותיי לרדוף אחרי מתן ניר וחושב לעצמי איזה טיפש שאני בכלל מנסה לרכב בבאמפים האכזריים האלו בקצב שלו. ומהצד - אילן ואייל מתגלגלים מצחוק – איזה חברים? עלאק! ועוד קוראים לי דליה מזור, מתבדחים על הכושר שלי ומעשנים עוד סיגריה... חצופים!!!
Ofer Ogash
22/01/09
חברה אוסטרית לייצור אופנועים
אתר השטח הישראלי
28/07/00
Husaberg יצרן ידוע מאז ומעולם כיצרן של אופנועי שטח אקזוטיים
אתר השטח הישראלי
28/07/00
אתר השטח הישראלי
28/07/00