קבוצת אנשים אשר הגיעו ממרחקים כדי להנות מיום רווי נופים מדבריים, מקומות נסתרים במדבר וחוויית נהיגה מאתגרת. המקומות בהן ביקרנו: נחל פרס, תצפית ראש צורים, ציר המסוע, הר צבאים, הר קומות. התמונות מדברות בעד עצמן... כל מילה מיותרת...
יחיאל דניאל
06/10/16
פאג'רואים ודיונות, הם כמו סיר ומכסה והם הולכים יחד עשרות שנים. לא לחינם, ניצח הפאג'רו את הפריז דקר 12 פעמים - הישג בלתי נתפס.
השכמנו בבוקר, התחפשנו לסטפן פטרהנסל (למרות שחלקנו,יותר דומים לנאסר אל עטיה) ויצאנו לכבוש את הדיונות של הסהרה. או משהו דומה.
אתר השטח הישראלי
27/09/16
אוגוסט... שיא החום ובכל זאת קבוצה לא מבוטלת של ג'יפאים הצטרפו לטיול יפה ומעניין הן מבחינת הנופים והן מבחינת אתגרי הנהיגה. המקומות בהן ביקרנו: ציר הנפט, נחל חימר, מישור עמיעז, נחל סדום, נחל פרצים.
יחיאל דניאל
14/09/16
טיול זה נעשה בעבר וחברים רבים ביקשו שנעשה אותו במסגרת מועדון סובארו כך שחזרנו על הטיול המיוחד הזה. בטיול זה למדנו על המכתש ועל אופן היווצרותו, נחל חצרה ומפל חצרה המרשים. התמודדנו עם מעלה חצרה הצפוני והדרומי הן בעליה והן בירידה שם הסובארו הפגינה את יכולות השטח שלה. נסענו בנחל אביה נסיעת ראלי מחדדת חושים (לנהג) ומרגשת. נסענו לאט בנחל אמציהו ןהתרשמנו מהנוף המדהים ומיוחד של נחל זה. נסענו במישור עמיעז לאורכו של הר סדום ונכנסנו לתוך נחל פרצים בירידה לעומק האדמה כ25 מטר בתוך המישור. חוויה לכשעצמה.
יחיאל דניאל
13/09/16
מחר, ליל חמישי, תתרחש תופעה שנתית קבועה: מטר של מטאורים ששיאו צפוי לקראת השחר. ואם תהיתם מהם המטאורים ומהיכן הם מגיעים, הנה ההסבר
עופר אדר
10/08/16
כשעידו, הבעלים של דאובר אדריכלים, פנה לאתר השטח בבקשה להגיע מירוחם למצפה רמון דרך השטח, במסגרת ביום כייף לימודי שהוא מארגן לאדריכלים במשרד שלו, היו לי בראש אדריכלי משרד תל אביבים כאלו שיהיו ''קצת קוטרים'' ולא יהיו כל כך בעניינים של השטח שאנחנו כל כך אוהבים... בפועל היה אחרת!
נמרוד וידר
06/07/16
מסלול טיול בעבירות קלה עד בינונית בטבע הפראי והשומם שבלב ובמערב הנגב, דרום מזרחית למכתש רמון, במיוחד למי שאוהב מרחבים פתוחים ונופי בראשית צחיחים.
המסלול ארוך ואפשר לטייל בו בכול עונות השנה. בימי החורף הקצרים (כשאין סכנת שיטפונות) יש להתחיל מוקדם בבוקר על מנת לסיים באור יום ובימי הקיץ החמים והיבשים מומלץ להתחיל את המסלול אחר הצהרים ביום שישי, לישון באחד מחניוני הלילה המפורטים לאורך המסלול ולסיים בשבת עד הצהרים.
Ofer Ogash
16/06/16
150 כלי רכב! מסוג סובארו פורסטר יצאו לטיול רב קבוצתי בנחל צין, מעיינות מצוק הצינים, בורות חצץ, ציר הנפט והמדבר המקסים שסביב וחזרו שלמים! ומרוצים!! לארוחת צהרים והופעה "ארץ - ישראלית" בחאן השיירות. הדריכו: מדריכי אתר השטח הישראלי הפקה: אנשי אידיאה הפקות צילום וידיאו: רותם גרוזוביק וגיא ירוסלבסקי צילום סטילס: רונן טופלברג, אסף רחמים, בני דויטש, איתי בלסון וצלם אורח (וצעיר) יובל דיאמנט.
Ofer Ogash
24/05/16
נפגשים בבוקר קבוצה גדולה של ג'יפאים בפארק לאומי ''שבטה'' חניון מסודר ומוצל - קפה ועוגות בארומה. תדרוך והסברים על הטיול והמסלול, הוראות בטיחות לנהיגת שטח, ויוצאים לדרך.... אבני דרך לאורך מסלול הטיול: שבטה, רמת נפחא, מערת נחש צמא, ניר הנפט, מעלה נוח, מכתש רמון, נחל ארדון.
יחיאל דניאל
14/05/16
מה יש לכם מהמרסבא, מה? הטיול המיועד למרסבא בחוה"מ פסח התמלא במהירות כל כך גדולה, עד שהצריך לפתוח קבוצה שנייה, שיצאה למסע הרפתקאות של ממש.
אתר השטח הישראלי
09/05/16
נפגשנו בבוקר שישי לאחר שג'ים ואני ישנו יום לפני במרפסת של עידן. פשוט כל כך כיף להתעורר שם לבד, לעשות קפה ושוב לנשום את המדבר.
נמרוד וידר
04/05/16
לנקודת המפגש בגן הפסלים במצפה רמון הגעתי כבר ב 7 בבוקר, לאחר ההכנות הרבות כבר רציתי להכיר את המשפחות שנרשמו לטיול. לאט לאט הגיעו כולם, 10 כלי רכב מסודרים ומוכנים לטיול. צילום: ליאור וערן מאירי
אופיר אביב
02/05/16
יום טיול מלא בנחל בשור ונחל צין
אדיר לב
02/05/16
כשיצאתי עם ג'ים (כלבי הנאמן) לדרום לא ידעתי איזו חוויה הולכת להיות לי ואילו אנשים אפגוש. ידעתי רק שבמקום בשישי, אני מגיע יום לפני לחניון הלילה עומר אשר מדרום לישוב צופר (חניון לילה גדול שיכול לתת מקום ללא מעט קבוצות בו זמנית). כתב: נמרוד וידר צילם: זיו ברק
נמרוד וידר
02/05/16
מועדון הגמדים הרשעים שוב יצא לשטח - הפעם דרומה, לכבוש את מרחבי הר הנגב ולהתמודד עם השבילים הסחופים אחרי שטפונות השבוע שחלף.
דרור ברלי
19/04/16
שבת בבוקר... הבקעה התחילה להתחמם, האובך עלה אבל המטיילים שהגיעו הם לא מהסוג שמוותרים על טיול במיוחד לא בבקעת הירדן
נמרוד וידר
12/04/16
סוף-סוף גם לגמדים הקשוחים מבית סוזוקי יש מועדון טיולים - התכבדנו להוביל את הטיול הראשון של המועדון למדבר יהודה, בשבת אביבית של תחילת חודש אפריל. ממש לא מפתיע שהיה כיף גדול.
אתר השטח הישראלי
07/04/16
בשבילי המסע החל כבר ביום רביעי,כשיצאתי לסקור את המסלול,150 ק"מ מזריחה ועד שקיעה, המסקנה הייתה לי ברורה,יהיה טיול מוצלח,למחרת בשיחות הטלפון שניהלתי עם המטיילים לסגירת פרטים אחרונים,הבנתי שכולם מנוסים בנהיגת שטח, הרכבים רכבי שטח קשוחים,מאובזרים ומוכנים לכול משימה.
אופיר אביב
05/04/16
איזה כיף של קבוצה הייתה לי השבת. איכותית, קטנה, ממושמעת ובעיקר אחלה אנשים ומגוונים כמו הרכבים
נמרוד וידר
20/03/16
בוקר יום שבת, מזג אויר מושלם ואני בדרך לחניון הרועה לפגוש את הקבוצה. לאט, לאט החלו להגיע המטיילים. 7 רכבים, משפחות צעירות וילדים מקסימים שבאו מכול הארץ לטייל וליהנות מגבי המים ונופי הנגב.
אופיר אביב
06/03/16