קבוצה של בעלי ג'ימני, גרנד ויטארה וגם ויטארה ישנה אחת, הגיעו ליום הדרכה בהר חורשן, ולמדו מה הרכב שלהם מסוגל לעשות
הדריך: עופר אדר
עופר אדר
08/11/18
מועדון סוזוקי יצא למסלול מעט אתגרי בצפון מדבר יהודה שכלל תצפית על המרסבא, תצפית מהר מונטר, ג'בל חרמון ומצוק העתקים.
בדרך התמודדו עם מספר אתגרים
הדריך: וייזל עדי
עדי וייזל
05/11/18
רבות כבר נכתב על הסוזוקי ג'ימני החדש - דור רביעי לאגדת שטח מיוחדת, שגם בשנת 2018 שמר על יכולות השטח הגבוהות ומציע תפיסה שונה וייחודית למונח ג'יפון.
זכינו בנסיעה להשקה בגרמניה של 2018 Suzuki Jimny
Ofer Ogash
23/09/18
קבוצה מצויינת של אנשים טובים ברכבי שטח סוזוקי, מזג אוויר חם שלא מנע מאנשים להגיע להדרכת נהיגת שטח ביער בן שמן, היה מצוין!
יחיאל דניאל
27/08/18
יום נאה, מסלול מעניין, קבוצה נהדרת - כל מה שצריך כדי להפוך טיול למוצלח
עופר אדר
27/08/18
קבוצה קטנה של בעלי רכבי השטח של סוזוקי הגיעו להדרכת נהיגה, והראו שגם עם הבדלי עבירות שבין ויטארה 2018 לסמוראי 95, אפשר למצוא את עמק השווה...
חיים זרזר
20/08/18
כל מה שרציתם לדעת על הדור הבא של הג'ימני, שנותר אחד מרכבי השטח הבודדים שתוכנן באמת לשטח
עופר אדר
08/07/18
טיפה יותר גדול, טיפה יותר מרובע, טיפה יותר מאובזר – אבל עם יכולות שטח שלא נופלות משל הדגם היוצא. קבלו את הסוזוקי ג'ימני החדש, שיגיע אלינו במהלך המחצית הראשונה של השנה הבאה
עופר אדר
20/06/18
יום שבת 6/9/18, אט אט מגיעים רכבי הסוזוקי - בעיקר ג'ימני אבל גם כמה ויטארות עם הילוך כוח אל החניון של שמורת הר הכרמל (נחל המערות), האתר נמצא בצדו המערבי של הכרמל בדרכנו לנסוע בציר אשר יוריד אותנו אל שיפוליו המערביים של הכרמל באזור יקנעם
נמרוד וידר
18/06/18
מסלול טיול לא פשוט ולא קל, שהויטארות עמדו בו בכבוד. הדריך: עופר אדר
צילומים: דני רותם ועופר אדר
עופר אדר
03/06/18
לזכות חטיבת הדו-גלגליים של החברה היפנית נזקפים כמה הישגים בולטים ביותר
עופר אדר
30/05/18
בתאריך ה-20/04/18 התכנסו כעשרה בעלים מאושרים של כלי השטח של מותג סוזוקי, ג'ימיני וגרנד ויטארה, להדרכת נהיגת שטח, עם נציגות מרשימה לבנות המין היפה
חיים זרזר
23/04/18
סיכום ותמונות מטיול ג'יפים - מועדון סוזוקי בנחל תבור, כוכב הירדן, נחל יששכר ועמק המעיינות
יחיאל דניאל
17/04/18
הגלבוע בתחילת האביב זו חוויה שלא כדאי לפספס, הכל פורח, כולל אירוס הגלבוע, ומה שלא - סתם ירוק חזק. אז נפגשנו כמה בעלי ויטארות חדשות כדי לחוות את המראות הללו. חצינו את הגלבוע ממערב (עין יזרעאל) למזרח (שמורת נחל בזק) - היה מושלם
שלמה הלב''ץ
09/04/18
9:00 בבוקר, יום שישי - החלו להגיע 8 רכבים: 6 ג'ימיני ועוד 2 גראנד ויטרה עם הילוך כוח
נמרוד וידר
22/03/18
יום שבת אביבית קיבלה בחיוך את מטיילי מועדון סוזוקי לטיול בשביליו הבתוליים של רמות נפתלי בתוך תפאורה ירוקה וצבעי פריחה אביבית.
רמון אשכר ועודד ברלב
20/03/18
בדיוק בתום הסערה ''הגדולה'' שהתחוללה בשישי נפגשנו כ-13 רכבי סוזוקי כולל אחד שלי
בצבע בורדו שהותאם לי במיוחד על ידי היבואן (כדי להדגיש לי את צבע העיניים) בכניסה לשמורת אום זוקא, ממש אל מול עצי האקליפטוס הממוקמים בצד המערבי של כביש 90, מול תחילת המעלה לשמורה. מזג האויר תעתע בנו במשך היום- שמש, גשם ולא מעט ערפל שנתן לנו להיות בבקעה ולהרגיש על הרי אירופה...
נמרוד וידר
15/01/18
9:00 בבוקר ובנוהל הקבוע אני מגיע ליער בן שמן עם אוטו נודף ריח של מאפים טובים. כמה עשרות מטרים מימין, חבר שהוא מדריך נוסף של אתר השטח אוסף קבוצה של מועדון רכב אחר. החבורה שלי מתקבצת די מהר. לפי מזג האוויר שכאילו הוזמן במיוחד והשלוליות שממאנות להתייבש אחרי מה שהלך כאן לפני שבוע בדיוק, מחכה לנו הדרכה מהסרטים.
קובי בצלאל
15/01/18
דגם קונספט מעניין שהוצג בתערוכת הרכב בטוקיו לפני חודשים מספר, יגיע בקרוב לקו הייצור. וכן, תהיה לו הנעה בכל הגלגלים, כאופציה
עופר אדר
28/12/17
בוקר שישי עם מזג אוויר נעים להדרכה. אט אט החלו להגיע בעלי רכבי הג'ימיני כולל גראנד ויטארה ישנה וגיבורה של סעד ועוד גראנד ויטארה חדישה מהשנה האחרונה, מהדגמים שעדיין היו עם הילוך כוח...
צילמו: נמרוד וידר ולאור נבו
נמרוד וידר
24/12/17