אווירה חמה, עליזה ושמחה אפיינה את הדרכת מועדון סוזוקי בהר חורשן. חזרנו עם תמונות יפות של אילן זבולוני, אבל מה הקשר לאריק איינשטיין?
רני פלג
29/08/13
יצאנו לשטח עם לקוחות סניף ירושלים של מרצדס.
יום הדרכת נהיגה משולב בטיול קייצי בכבישים המפותלים, בשבילים המהירים ובאתגרי העבירות של הרי ירושלים ושפלת יהודה.
Ofer Ogash
29/08/13
שלוחת חברת ניסאן בדרום אפריקה פרסמה מדריך מלא לנהיגה והתנהגות עם רכב שטח (ג'יפ).
שווה קריאה!
עופר אדר
19/08/13
יום ההדרכה נועד לתת בידי המשתתפים את הכלים והידע לשימוש נכון ברכבי סבוארו 4X4 החדשים שרכשו. הדריך וצילם: עופר אדר
עופר אדר
18/08/13
עשרה בעלים גאים של סוזוקי גרנד ויטארה (קצרים וארוכים) התכנסו להדרכת נהיגה. כמעט כולם חסרי ניסיון בנהיגת שטח, וזהו להם רכב השטח הראשון. ומה יכול להיות יותר טוב, מאשר לחוות את החוויות הראשונות בשטח, עם סוזוקי גראנד ויטרה - רכב שטח המשלב יכולות כביש ושטח מצוינות והכל בנוחות ראויה לשמה.
אתר השטח הישראלי
13/08/13
בשיא הקיץ יצאנו ליום טיול והדרכת נהיגה בהרי ירושלים ובשפלת יהודה ונהנינו בכביש ובשטח מהביצועים של רכבי ה-SUV המפנקים של מרצדס, ממזג אוויר נעים עם בריזה הררית קלה ומהרבה אבק...
צילמה וגם חטפה לי את ההגה: מאיה גוניק.
הדריך: עופר אוגש.
Ofer Ogash
08/08/13
אירוע רכבי SUV של מרצדס בגעש היה מושקע כיאה לסטנדרט מרצדס ולנו, 4 מדריכים מאתר השטח, היה העונג להדריך את נסיעות המבחן בכביש, בשבילים המהירים ובשטח וליהנות מרכבי ההנעה הכפולה הספורטיביים והמתקדמים בעולם הרכב.
Ofer Ogash
30/07/13
הדרכת נהיגה לקבוצה מצומצמת, שקנתה לא מזמן (ובפעם הראשונה) את אחד מרכבי השטח של סובארו. ספקנות, חוסר אמונה וחוסר ידע, התחלפו עם התקדמות ההדרכה, בהכרת רכב השטח, בהבנה שמדובר בכלי רכב בעל יכולות שטח מצויינות ובהפנמה, שלגאוות היחידה של בעלי רכבי השטח של סובארו, יש על מה להתבסס.
צילום: ולדימיר פריבן
אתר השטח הישראלי
15/07/13
לאירוע לקוחות נבחרים של כלמוביל פתרונות מימון (זרוע הליסינג התפעולי והמימוני של כלמוביל) נאספו כל מותגי היבואן - יונדאי, מיצובישי ומרצדס ויחד יצאנו ליום הדרכה וטיול בהרי ירושלים.
צילום: ארז כץ.
הדרכה: עופר אוגש.
Ofer Ogash
26/06/13
קבוצת משתתפים די הומוגנית. לכולם רכבי גרנד ויטרה חדשים, לנהגים ניסיון מועט בנהיגת שטח וכולם מלאי ציפיות ליום ההדרכה. אה, כמעט שכחתי. גם סוזוקי ג'ימני אחד. לשם גיוון.
אתר השטח הישראלי
18/06/13
נפגשנו בכניסה לבת שלמה, וכבר ראיתי שהולך להיות מעניין. דגמים שונים של פורסטר וXV אבל יותר מכך, נהגים שזה להם הפורסטר הרביעי ולעומתם, בעלי רכב שטח ראשון ללא ניסיון קודם בנהיגת שטח.
הערכתי שהולך להיות מעניין ולא טעיתי. ולשמחתי תרמו לכך דווקא רכבי שטח משופרים שבמקרה עברו במקום.
צילום: איל שגיא, עידו דוד
אתר השטח הישראלי
10/06/13
יכולות השטח של רכבי סובארו (פורסטר ואאוטבק), כבר אינם סוד השמור ליודעי דבר.
אולם גם לרוכשים החדשים של הרכבים האלה, נכונה הפתעה שלא ציפו לה!
צילום: מירי דה פז
אתר השטח הישראלי
02/06/13
עוד הדרכת נהיגה מהנה, הפעם נפלה לידי ההזדמנות לבדוק את היכולות של האיווק, בדקנו וראינו שיש לאיווק יכולות מרשימות, אם כי יש גם מגבלות ואני חושב שהגענו לקצה גבול היכולת של הרכב.
כמובן שעל הדיסקברי4 אין מה להגיד רכב מופלא.
אני נהניתי, מקווה שגם אתם.
הדריך: גלעד טל
אתר השטח הישראלי
24/05/13
כחלק מהשקת מרצדס A קלאס בישראל זוכים הרוכשים המאושרים בהדרכת נהיגה. כמה רשמים ותמונות מהמפגשים המענגים
רני פלג
20/05/13
איזה כיף, הייתה לנו הדרכה מאוד מגוונת, היו שם רכבי שטח (ג'יפים) קטנים וגדולים כאחד, החל בטריוס הקטן, דרך גרנד ויטרה ועד לפג'רו ומגנום. ראינו שגם לטריוס הקטן יש יכולות גדולות מחד, ומאידך ראינו שלגדולים יש גם מגבלות יחד עם יכולות מרשימות מאוד. אני נהניתי, מקווה שגם אתם נהניתם ולמדתם.... הדריך: גלעד טל
15/05/13
מה זה ?! מועדון מיצובישי?...
לא יודע איך אבל כך יצא, שכל הרכבים בהדרכה היו מיצובישי.
וזה יופי, כי כשיש מכנה משותף אז הדינמיקה בין האנשים נהדרת ואכן כך היה. ולגבי הרכבים - גם להם היה יופי כי למיצובישי יש יכולות שטח מעולות.
תודה לאופיר ששלח תמונות.
תודה לכולכם על שהשתתפתם, מקווה שנהניתם ולמדתם, אני נהניתי.
הדריך: גלעד טל
אתר השטח הישראלי
07/05/13
במשך 3 ימים נהגנו במרצדס E החדשה - למעלה מ-1,000 ק"מ בכבישים מפותלים, כבישים מהירים, מסלול סגור, ובעיקר בכבישים שוממים. הכרנו את המנועים החדשים, את מערכות הבטיחות העדכניות של מרצדס והשוואנו את המרצדס E למרצדס הקודמת, לדגם הדיזל ההיברידי המיוחד ולמתחרים הבולטים.
Ofer Ogash
06/05/13
יום הדרכת נהיגה בשטח טרשי עבור מועדון סובארו - יער בן שמן
חיים זרזר
05/05/13
לאחר פגרת החורף יצאנו לעוד אקספיריאנס מוצלח. הרבה לנדרוברים והכוכב הפעם ה"איווק" רכב יפה, לכאורה רך אבל בעל יכולות של... לנדרובר.
19/04/13
תתחדשו, תהנו ותנצלו עד תום את הסובארו החדש שלכם. ואחרי ההדרכה המהנה והמלמדת הזו, בה ראיתם שלסובארו שלכם יש יכולות שטח כמו של 4X4 אמיתי אני בטוח שאכן תנצלו זאת. אני נהניתי, מקווה שגם אתם, תודה לכול מי ששלח תמונות. הדריך: גלעד טל
13/04/13