כתבה חדשה: סיכום מפגש ראשון והדרכה ראשונה בשטח של הדנ"מ - נובמבר 24
כתבה חדשה: הדור החדש של שברולט טרווארס מגיע לישראל
סדרה 1 החדשה של BMW מגיעה לישראל
כתבה חדשה: דגמי אופנועי אנדורו 2025 של KTM בישראל
כתבה חדשה: סיכום הדרכת נהיגה של מועדון סוזוקי, יער בן שמן - 15/11/24
כתבה חדשה: דגמי מיני - MINI החדשים מגיעים לישראל
לאחר כמה מסעות אתגריים ומאתגרים ברומניה הבנתי שאם אני רוצה להתמודד עם מכשולי החורף הרציניים שיש לחורף הרומני להציע לי אני צריך קבוצה שבה אוכל לסמוך על כל המשתתפים, הן בנהיגה והן בידיים עובדות שיודעות את העבודה ומסוגלות לעבוד בתאום.
לאחר כמה שיחות עם בוגרי ההדנ''מ שלנו (הדרכת נהיגה מתקדמת) הבנתי שמצאתי את המשוגעים שיבואו איתי בחורף הרומני לטפס על הקרפטים.
נפתחה הרשמה של בוגרי ההדנ''מ שלי ועוד חבר או שניים קרובים אישיים שלי - חברים שמטיילים איתי כמה שנים טובות ואני מכיר את היכולות שלהם. החלטתי לבנות מסלול ייעודי, לא בשביל לטייל ברומניה, אלא בשביל לתרגל וללמוד להתמודד עם מכשולי החורף בצורה קיצונית יותר ממה שיש לחורף בארצנו להציע.
אז הגיע סוף סוף התאריך ונפגשנו בשדה, פתאום נופל לי האסימון ואני מבין שאני בכלל במסע חברים...
ההרפתקה מתחילה
נמרוד וידר
10/02/23
בשבת נעימה וקרירה התאספנו קבוצת מטיילים עם רכבי שטח שונים לטיול בטבע שבאזור רמות מנשה.
רישום וחלוקת מכשירי קשר, מדברים קצת על מסלול הטיול, על הוראות בטיחות והתנהגות בשטח ויוצאים לדרך.
סיכום בתמונות של יום טיול ג'יפים בשטח.
יחיאל דניאל
09/02/23
יצאנו למסלול אל לב מדבר יהודה, אזור ריק כמעט לגמרי מאדם, תצפיות מרהיבות, נקודות עניין ואתגרי נהיגה.
כמה טוב לעשות מסלול זה בסוזוקי ג'ימני - עז ההרים שמאפשרת מעבר אתגרים משמעותיים בקלות והתמודדות מול מכשולים ללא בעיות
יחיאל דניאל
08/02/23
מסע חוצה ישראל אתגרי בחורף הוא חוצה הדגל - אתגרי במקסימום! הצירים שנבחרו למסע מאתגרים מאוד גם כשיבש ועל אחת כמה וכמה כשהכל רטוב, חלק ובוץ בכל מקום. לשמחתי על סמך היכרותי הקרובה עם 95\% מהקבוצה ידעתי שיש כאן חבר'ה הרפתקנים עם מספיק יכולות וידע לעמוד באתגרים שיגיעו...
יש מי שמחכה לחוצה חורף כל השנה, גם החבר'ה וגם אני רוצים לראות אם נעמוד באתגרים שכמה חודשים קודם לכן עברנו בקלילות יחסית, אם בחוצה הקודם בסוכות או בטיולים אחרים...
נמרוד וידר
07/02/23
יצאנו לטיול בהרי ירושלים, כל כך קרוב למרכז, מעניק תחושת ניתוק ושלווה, כזו שחשים כשנוסעים לארץ רחוקה. אוויר ההרים הצלול, הרוח, הפריחה המהממת, היערות הירוקים, הדרכים הנופיות המתפתלות בהרים, כל אלה בשילוב עם קבוצה נהדרת הפכו את הטיול למושלם
נתי בן סימן טוב
06/02/23
ינואר "קייצי" בירדן - הממלכה ההאשמית. יצאנו לטיול ג'יפים שכולל היסטוריה נבטית, מדבר אין סופי, דיונות, מצוקים דרמטיים ודוושה ימנית שעבדה לא מעט
אושר חיים
03/02/23
מה שלא נגיד על האירוע ממסחורו ועד להמוני הג'יפאים (והולכי הרגל ואופניים ואופנועים) שבאים לצפות בו, זהו עדיין חזיון מרשים וכמובן שנהיגת לילה מדברית מוסיפה שכבה נוספת של הנאה. שתי קבוצות של אלופים יצאו לדרך, אחת בהדרכתו של עדי ואחת בהדרכתי.
זהו סיכום של קבוצה 2 שהיה לי עונג להוביל בליה קר במדבר
גיא זילברמן
02/02/23
מועדון סוזוקי - המועדון הרשמי מטעם היבואן, יצא שוב לשטח, הפעם בשלוש קבוצות - מכפר הנוקדים אל תוך מדבר יהודה למסלול טכני ואתגרי שפרק השטח שלו הסתיים במשטרת אום-דראג'. מזג אוויר מושלם, נופים עוצרי נשימה, קבוצה נהדרת ונהיגה מצוינת השלימו לנו טיול מעולה
צילומים: משתתפי הטיול ודרור ברלי
דרור ברלי
31/01/23
לקוחות אוטומקס - יבואן הרכב המקביל מהחשובים בישראל, פינק את אלו שרכשו ג'יפ דרכו, בהדרכת נהיגה בהר חורשן הירוק
חיים זרזר
30/01/23
והפעם בשרשרת הארוכה של טיולי סמלת - יבואן סובארו לישראל, קופצים לפינה לא רחוקה מדי, מהמרכז, מלאה בהיסטוריה ובנופים ירוקים
חיים זרזר
30/01/23
דיונות! רק 3.5\% משטחי ארץ ישראל, אבל איזה כיף לנהוג בהן! אחד מתוואי השטח שמוציאים מכל מבוגר את הילד שבו.
חבורה של מקסימים הכוללת משפחות מגילאי ה-20 ועד ה-70 חברו לטיול נהדר, בו ראינו שוב כי בשטח אין פער גילים, המבוגר נהיה שובב והצעיר חששן וכולם מתחברים לכולם
גיא זילברמן
30/01/23
מסע ג'יפים חוצה ישראל בחנוכה, מעלה לעיתים חששות לגשם קור ורטיבות, אבל כשיש חורף שהוא הכי שחון ב-50 השנים האחרונות, כל שנשאר לנו זה להנות ממזג אוויר אידיאלי במשך 5 ימים, לאורך מסלול של למעלה מ-700 ק"מ והכל עם חלון פתוח ובלי מזגן ובמילים אחרות, תענוג מוטורי מתמשך
קובי בצלאל
28/01/23
בשנת 2020 נחתמו הסכמי אברהם וכבר בשנת 2021 נפתחו נציגויות בשתי המדינות. אתר השטח הישראלי לא חיכה ומאז יוצא לטיולים מיוחדים ושונים במדינות המרכיבות את איחוד האמירויות.
סיכום של טיול ג'יפים בנהיגה עצמית באיחוד האמירויות, שהוא ללא ספק חוויה שונה ומיוחדת - היציאה ממרכזי הערים לשטח, השינויים בנוף, ההבדלים בין העושר לעוני ותרבות אחרת...
עדי וייזל
27/01/23
המסלול שלוקח אותנו אל לב המדבר, ריק כמעט לגמרי מאדם, רק הוד מדבר, תצפיות מרהיבות ואתגרי נהיגה.
כמה טוב לעשות אותו בסוזוקי ג'ימני - עז ההרים שמאפשרת מעבר אתגרים משמעותיים בקלות ולהינות גם מהנוף ומהחברים
גיא זילברמן
26/01/23
בלב מדבר יהודה שוכן בתוך מצוק סלע מרשים מנזר מר-סבא. המנזר תלוי על מצוקי נחל קדרון ומהווה את אחת מפינות החמד המרשימות במדבר יהודה כולו.
בליל ה-16/12 וה-17/12 מציינים נזירי המנזר את חג מר סבא לזכר מייסד המנזר סבאס. עם שקיעת השמש מדליקים הנזירים נרות בכוכי הסלע של מצוק נחל קדרון.
כמדי שנה יוצא אתר השטח לבקר באירוע המיוחד הזה ותמיד מגיע מכיוונים מיוחדים ושונים.
הדריכו: גיא זילברמן ו - וייזל עדי
עדי וייזל
26/01/23
הדרכת הנהיגה של מועדון סוזוקי - המועדון הרשמי מטעם היבואן, משלבת עבורי שני דברים נהדרים - חזרה אל הבסיס של נהיגת השטח ומפגש עם אנשים חמודים באופן מיוחד, לבלות איתם את יום שישי זה לא פחות מתענוג
גיא זילברמן
24/01/23
יצאנו לטיול ג'יפים מיוחד בין אתרים מעניינים, סיפוריהם והנוף שביניהם
נמרוד רוזנברג
22/01/23
שבת חורפית, שמש נעימה מלטפת אותנו, נפגשים בחניית תחנת דלק שואבה לטיול שבאזור הרי ירושלים,
רישום וחלוקת מכשירי קשר, תדרוך על המסלול ועל הטיול, הוראות בטיחות והתנהגות בשטח ויוצאים לדרך
יחיאל דניאל
22/01/23
לאחר שבוע שלם שהיה גשום במיוחד, נפגשנו בצומת אלמוג בבוקר נפלא עם מזג אוויר מעונן, ועם קבוצת מטיילים של מועדון רקסטון. תה ועוגיות על הבוקר, חלוקת מכשירי קשר, הסבר על המסלול ועל הנקודות בהן נבקר וכבר מתחילים
יחיאל דניאל
19/01/23
עדי אלפסי - מנהלת ציי רכב של סמלת, הזמינה את לקוחותיה בעלי ג'יפ (JEEP אמיתי!) מסוג גרנד צ'רוקי, רנגלר ורוביקון ליום טיול שטח בדרום מדבר יהודה. התחלנו בנחל סדום, עלינו למישור עמיעז ונחל פרצים, טיפסנו את מעלה עזגד לצד נחל אשלים, ירדנו את הר קומות וסיימנו בערד - היה מעט מאתגר (בכל זאת מדובר בג'יפ...) והמון כיף בזכות המשתתפים!
Ofer Ogash
19/01/23