כתבה חדשה: סיכום הדרכת נהיגה של מועדון סוזוקי, יער בן שמן - 15/11/24
כתבה חדשה: דגמי מיני - MINI החדשים מגיעים לישראל
כתבה חדשה: סיכום טיול ג'יפים לאוהבי המדבר משדה בוקר למעלה עקרבים - 1/11/24
כתבה חדשה: סיכום הדרכת נהיגת שטח פתוחה ביער בן שמן - 1/11/2024
כתבה חדשה: סיכום הדרכת נהיגת שטח KGM רקסטון יער בן שמן 01/11/2024
כתבה חדשה: יומן מסע חוצה ישראל סוכות 2024 – נמרוד וידר
זהו - התחיל הקיץ. השרב הכבד שפקד את מדינתינו הקטנה בסוף מאי 23', הבהיר לי בצורה חד משמעית שזהו - הקיץ כבר פה וכמו בכל קיץ, יש לבקר במספר מעיינות בהרי ירושלים להתרעננות. יצאנו לבקר ב-4 מעיינות בגזרת יהודה לטבילה
הדריך: עדי וייזל
עדי וייזל
06/06/23
מסע חוצה ישראל, מהחרמון בצפון ועד אילת בדרום כשרובו בשטח, הוא ללא ספק חוויה חזקה וטובה לחיים. אחרי כמה שנים שאני עושה אותו בפורמט של 5 ימים, החלטתי הפעם להאריך אותו ל-6 ימים מלאים, אבל אף אחד מאיתנו לא צפה מסע כל כך מרתק, שיתחיל בחשש ביטחוני אמיתי ונוכח בצפון ויתפתח למופע מופלא ועוצמתי של הטבע בדרום, עמוס בגשם, רוחות חזקות, שיטפונות, חסימות כבישים ותאי שטח נרחבים, שליווה אותנו עד לק"מ האחרון. בזכות קבוצה מדהימה וענקית של ילדים ומבוגרים, שהתקדמו בשיירה שהגיעה בחלק מהימים לאורך של 19 רכבים, זה היה ללא ספק מסע חוצה ישראל מוטרף ומהטובים שהובלתי
קובי בצלאל
12/05/23
הפעם לאחר כמה שיחות עם "ותיקות החוצה" החלטתי להפוך את המסלול - הפעם נתחיל באילת ונטפס צפונה בפעם הראשונה שלנו. לילה לפני כולן צמצמו טווחים והגיעו לאילת, מי ישנה במלון מפנק, מי באכסנייה ועוד כמה שהעדיפו לישון עם אודי ואיתי בשטח. גם הפעם ליווה אותי וסגר את השיירה חברי הטוב אודי טימר, כשהוא יודע שאיך שמסתיים החוצה הזה ולאחר שלושה ימים בלבד הוא שוב מלווה אותי לעוד חמישה ימים של מסע מאתגר בעומק המדבר בדרום
נמרוד וידר
24/04/23
בחול המועד של פסח 2023 יצאנו לטיול ג'יפים אביבי מיער צרעה לעמק רפאים והמשך הגענו גם לעין קובי
אורי כהן
12/04/23
יום שישי בהיר, נפגשים בחניית תחנת דלק נחשון לטיול בדרך בורמה, הדרך הרומית ונחל יתלה.
רישום וחלוקת מכשירי קשר, תדריך על המסלול ועל הטיול, הוראות בטיחות והתנהגות בשטח ויוצאים לדרך
יחיאל דניאל
02/04/23
בקצרה - שיחקנו אותה! קבוצה מקסימה ומזג אוויר מושלם בים של כלניות ומרחבים. נגענו בהיסטוריה שלנו מבית ראשון ועד 1948
גיא זילברמן
07/03/23
יום שישי, שמש נעימה מלטפת אותנו, נפגשים בתחנת דלק נחשון לטיול שבאזור הרי ירושלים.
רישום וחלוקת מכשירי קשר, תדרוך על המסלול ועל הטיול, הוראות בטיחות והתנהגות בשטח ויוצאים לדרך
יחיאל דניאל
01/03/23
מסע חוצה ישראל אתגרי בחורף הוא חוצה הדגל - אתגרי במקסימום! הצירים שנבחרו למסע מאתגרים מאוד גם כשיבש ועל אחת כמה וכמה כשהכל רטוב, חלק ובוץ בכל מקום. לשמחתי על סמך היכרותי הקרובה עם 95\% מהקבוצה ידעתי שיש כאן חבר'ה הרפתקנים עם מספיק יכולות וידע לעמוד באתגרים שיגיעו...
יש מי שמחכה לחוצה חורף כל השנה, גם החבר'ה וגם אני רוצים לראות אם נעמוד באתגרים שכמה חודשים קודם לכן עברנו בקלילות יחסית, אם בחוצה הקודם בסוכות או בטיולים אחרים...
נמרוד וידר
07/02/23
יצאנו לטיול בהרי ירושלים, כל כך קרוב למרכז, מעניק תחושת ניתוק ושלווה, כזו שחשים כשנוסעים לארץ רחוקה. אוויר ההרים הצלול, הרוח, הפריחה המהממת, היערות הירוקים, הדרכים הנופיות המתפתלות בהרים, כל אלה בשילוב עם קבוצה נהדרת הפכו את הטיול למושלם
נתי בן סימן טוב
06/02/23
מה שלא נגיד על האירוע ממסחורו ועד להמוני הג'יפאים (והולכי הרגל ואופניים ואופנועים) שבאים לצפות בו, זהו עדיין חזיון מרשים וכמובן שנהיגת לילה מדברית מוסיפה שכבה נוספת של הנאה. שתי קבוצות של אלופים יצאו לדרך, אחת בהדרכתו של עדי ואחת בהדרכתי.
זהו סיכום של קבוצה 2 שהיה לי עונג להוביל בליה קר במדבר
גיא זילברמן
02/02/23
והפעם בשרשרת הארוכה של טיולי סמלת - יבואן סובארו לישראל, קופצים לפינה לא רחוקה מדי, מהמרכז, מלאה בהיסטוריה ובנופים ירוקים
חיים זרזר
30/01/23
מסע ג'יפים חוצה ישראל בחנוכה, מעלה לעיתים חששות לגשם קור ורטיבות, אבל כשיש חורף שהוא הכי שחון ב-50 השנים האחרונות, כל שנשאר לנו זה להנות ממזג אוויר אידיאלי במשך 5 ימים, לאורך מסלול של למעלה מ-700 ק"מ והכל עם חלון פתוח ובלי מזגן ובמילים אחרות, תענוג מוטורי מתמשך
קובי בצלאל
28/01/23
שבת חורפית, שמש נעימה מלטפת אותנו, נפגשים בחניית תחנת דלק שואבה לטיול שבאזור הרי ירושלים,
רישום וחלוקת מכשירי קשר, תדרוך על המסלול ועל הטיול, הוראות בטיחות והתנהגות בשטח ויוצאים לדרך
יחיאל דניאל
22/01/23
לאחר שבוע שלם שהיה גשום במיוחד, נפגשנו בצומת אלמוג בבוקר נפלא עם מזג אוויר מעונן, ועם קבוצת מטיילים של מועדון רקסטון. תה ועוגיות על הבוקר, חלוקת מכשירי קשר, הסבר על המסלול ועל הנקודות בהן נבקר וכבר מתחילים
יחיאל דניאל
19/01/23
שבת חורפית, השמיים אפורים, הגשם מאיים, נפגשים בחניית מנזר השתקנים לטיול שבאזור הרי ירושלים - דרך בורמה, יער אשתאול, משלט 16 ונחל כסלון.
יחיאל דניאל
15/01/23
בבוקר שבת יצאנו לטיול מיוחד בשפלת יהודה שכלל ביקור במקומות מקסימים ומיוחדים, היסטוריה מרתקת ונופים מרהיבים
נתי בן סימן טוב
20/12/22
בבוקר שבת נעימה נפגשנו לטיול ג'יפים מדברי ומעניין, בין תצפיות יפות ומרשימות לנהיגת שטח מהנה
יחיאל דניאל
17/12/22
שבת חורפית, נפגשים בחניית תחנת דלק נחשון לטיול שבאזור הרי ירושלים - דרך בורמה, משלט 16, הדרך הרומית נחל יתלה והר אדר.
יחיאל דניאל
14/12/22
עוד יום חופש שהעניקה לנו ממשלת ישראל שנוצל הפעם לטובת טיול ג'יפים של סתיו לטוסקנה הישראלית שבחבל לכיש
חגי כספי
14/12/22
בשעה 07:30 במצפה דדו אשר שמעל מטולה - כל החבר'ה כבר מוכנים ולהוטים לצאת להרפתקה המיוחדת שלנו - מסע חוצה ישראל אתגרי, סוכות 2022.
ידענו שצפויות הרפתקאות, אבל לא שיערנו כמה מהר הכול יתחיל... אבל כשעידן כץ סוגר את השיירה וגיתאי נווה מגיע על תקן מכונאי שטח אין לי בעיה לקפוץ הישר למים הקרים...
הקבוצה הייתה מורכבת ממגוון מטיילים - ג'יפאים וותיקים, אחרים שבתחילת דרכם וגם משתתפים שזה המסע הראשון שלהם מהסוג הזה...
נמרוד וידר
02/12/22