המסלול הקלאסי לנחלי סמך, אל-על וכנף קיבל אותנו שוב ב"זרועות פתוחות": הנוף המהמם של דרום הרמה עם מזג אוויר חם ואתגרי נהיגה, אבל קבוצה מצויינת וממושמעת יכלה לו ללא שום דרמות - ובהנאה רבה
דרור ברלי
08/08/22
כהרגלי בקודש אחת למספר שבועות אני יוצא לתור המרחבי הנגב/מדבר יהודה, ולפעמים סתם באזורים טרשיים במרכז הארץ בחיפוש אחר צירים ומעלות אתגריים. ימי שישי בד"כ שמורים לאוהבי הצירים האתגריים - הפעם יצאנו לטפס במעלה הר לבן, מעלה מאיר ועוד...
הדריך: וייזל עדי
עדי וייזל
06/08/22
Armenia - כבר כמה שנים שאני רוצה לצאת ולבקר במדינה הזו, זו שהתאהבתי בה בתחילה בתמונות ולאחר מכן, בהמלצתו של חברי ארז רם שאמר לי - אתה חייב לצאת ולבקר במדינה הזו.
אז בשנת 2020 יצאתי לביקור הראשון ושם החלה להירקם המחשבה - להוציא טיול ג'יפים לארמניה. מדינה שהיא לא ממש אירופאית ולא ממש אסיאתית - משהו מעורב. היופי, הגאוגרפיה, מאוד אירופאי, והיתר מאוד אסיאתי.
בכל מקרה אחת המדינות היותר יפות שזכיתי לבקר בהן, ועכשיו סוף סוף גם להדריך בה טיול ג'יפים
עדי וייזל
05/08/22
נפגשנו קבוצה לא גדולה של ג'יפים לטיול שטח אתגרי משולב רחצה ביום חם במיוחד בהרי ירושלים.
התחלנו עם תדריך, הוראות בטיחות, חלוקת מכשירי קשר והופ - יוצאים לדרך
יחיאל דניאל
05/08/22
בוקר שבת נפלא והחזאים מדווחים על חמסין כבד שצפוי, יצאנו להתרענן בטיול שכולו רחצה במעיינות הפחות מוכרים בארץ, באזור רמת סירין. נופים פתוחים, רוחות חזקות ותחנות רוח המפיקות חשמל
אריק כהן
04/08/22
חודש יולי וצריך לטייל במקום הסמוך למקורות מים, לכן אין כמו אוויר הפסגות של הרי ירושלים.
קבוצה גדולה של מועדון סוזוקי יצאו לתור בין מעיינות קרירים בהרי ירושלים
עדי וייזל
04/08/22
הדרכת נהיגה בשטח טרשי בהר חורשן לשלושה רכבי כביש-שטח שונים בתכלית – לנדקרוזר, פאג'רו קצר ודאסטר חדש, אבל העקרונות אותם עקרונות, וההתייחסות למכשולים בשטח דומה, הייתה לנו הדרכה מהנה ובעיקר מועילה
דרור ברלי
02/08/22
יום שישי בבוקר והכניסה למצפה מודיעין ביער בן שמן הומה בהמוני אדם, ואני בדרכי לפגוש קבוצה נוספת של בעלים חדשים והפעם, רק של רכבי סובארו XV, להדרכת נהיגת שטח ראשונה עבורם - מתנת היבואן, רגע לפני שהם נשאבים לעולם השטח המרתק בעוצמה מלאה
קובי בצלאל
01/08/22
יצאנו קבוצת ג'יפאים בעלי ג'יפים של סוזוקי לטיול של המועדון הרשמי מטעם היבואן בנחל תבור וסביבתו, יום יפה בעונת הקיץ ואנו נהנים מפריחה מהממת, מנחל זורם, מעברי מים, פרות הרועות בשטח, מעברי בוץ פה ושם
יחיאל דניאל
31/07/22
לקוחות סוזוקי ג'ימיני הגיעו לגלות מה הרכב שלהם יודע לעשות היכן שהוא פורח, בשטח כמובן!
סיכום הדרכת נהיגה בשטח טרשי מתנת יבואן סוזוקי לישראל
צילמו: המשתתפים
חיים זרזר
30/07/22
שישי בבוקר ואנחנו בהדרכת שטח נוספת ביער בן שמן של סובארו דרייב - המועדון הרשמי מטעם חברת סמלת. קבוצה של רכבי סובארו XV חדשים על נהגיהם, הגיעו להדרכה של כמה שעות ולמדו עד כמה האוטו שלהם יודע להתנהג מצוין, גם בדרכים שמעבר לאספלט...
קובי בצלאל
29/07/22
בתום המסע חלק גדול מחברי הקבוצה אמרו את מה שהיה לי ברור - "אנחנו מופתעים" ו-"מעל כל הציפיות שלי" - זו מונטנגרו!
לישראלים רבים אתר נופש לחוף הים האדריאטי מלונות יפים וחיי לילה, אך מאחורי כל זה ולא הרחק נמצאת מונטנגרו האמתית. נופים דרמטיים וייחודיים, יערות עד על הרים נישאים מנוקדים באגמים ומעט תושבים שחיים כמו שחיו אבותיהם מזה דורות בשמורת טבע שהטופוגרפיה וההיסטוריה יצרו. לשם כך יצרנו מסלול ייחודי ומאתגר שלוקח אותנו אל עומק ארץ ההר השחור, מסע שנחרט בזיכרון ומשאיר טעם של עוד
גיא זילברמן
29/07/22
החלטנו לצאת לחצות את ישראל שוב ביולי למרות החום הגדול. קצת חששות, בעיקר על איך תעבור הלינה בלילה, אבל חוץ מזה - הנשים שלנו נחושות כמו יחידה מגובשת!
לצערנו הקורונה עושה קולות של חוזרת ויוצרת עוד תקלות פה ושם וזה גובה מאיתנו מחיר של כמה רכבים וההרכב היה קטן יחסית מה שיצר לנו חוצה אינטימי עם קבוצה קטנה ואיכותית. בנוסף המלווה הקבוע שלי בני פלדבאום נאלץ לא לצאת איתנו בשל סיבות משפחתיות.
יצאנו לדרך 9 רכבים עם נהגות מנוסות יותר ומנוסות פחות. מרוביקונים ועד לדאסטר ''הרכה'' שבחבורה (הדאסטר אולי ''רכה'' אבל לא הנהגת). חצינו את ישראל כקבוצה מגובשת עם כל הקשיים ועם חיוך תמידי
נמרוד וידר
28/07/22
יצאנו חבורה של ג'יפים, בעליהם ומשפחותיהם לטיול בין המעיינות הנובעים והקרירים שבנגב
אמיר נחומי
26/07/22
יצאנו עם מועדון סוזוקי לטיול מקסים מצפון לעמק חרוד, דרך שמורת נחל תבור ועד לשמורת יבנאל, המון ירוק ומים זורמים ובזכות המיקום הגבוה של תא השטח הזה, בכל רגע עולה מכל פינה, תמונת נוף יפהפיה אחרת
קובי בצלאל
25/07/22
יצאנו לעוד יום הדרכה בשטח טרשי של מועדון רקסטון, הדרכת נהיגה מתנת היבואן. הפעם ההדרכה התקיימה בהר-חורשן במטרה להכיר את הרכב ואת יכולותיו. מזג האוויר הקיצי וחבורת האנשים הטובים שבאו לראות, לשמוע וללמוד על יכולות הרכב הפכו את ההדרכה למוצלחת במיוחד
חגי כספי
25/07/22
יצאנו למסע חוצה נגב ב-3 ימים, ממצפה רמון, דרך המכתש הגדול מסוגו בעולם ומערבה בשבילי ונחלי הנגב, עד לפיתולי הכביש והנוף המהפנט והלא מוכר שכביש 10 לאורך גבול מצרים יודע להציע. המדבר בשיא תפארתו עם מזג אוויר נפלא, קבוצה נהדרת ושיירת ג'יפים וג'יפונים מגוונת. היה תענוג!
קובי בצלאל
25/07/22
הדרכת נהיגה פרטית אחד על אחד (יותר נכון – אחד על שניים) עם גרנד צ'רוקי חדש, משודרג בטעם ובחוכמה – נגענו בכל הפרטים והתפעלנו מיכולת הביצוע המרשימה של הרכב. היה מהנה ומלמד
דרור ברלי
25/07/22
40 נשים מגיל 7 ועד גיל.... התאספו עם הג'יפים והסובארואים שלהן ליום טיול קיץ מדברי, בהזמנה וארגון של ציי רכב סמלת - יבואנית JEEP ו- SUBARU (ומותגים נוספים) לישראל.
התחלנו בשפלת יהודה, חצינו את ירושלים, ביקרנו במנזר נסתר אי שם, רחצנו במעיין שופע בלב המדבר ונסענו בשטח על דרכים עתיקות
Ofer Ogash
21/07/22
בחג שבועות יצאה קבוצה מגוונת של 10 ג'יפים לתור במרחבי הממלכה הירדנית - בדיונות של ואדי ראם, ואדי נומירה, פטרה הקסומה ובעוד אתרים מיוחדים ובלתי נשכחים. כולם חזרו מלאי חוויות
עדי וייזל
19/07/22